Tasses personalitzades

Tasses personalitzades

Informació:

Mides: 8ø x 9,5 cm. o 8,3ø x 11,3 cm.

Capacitat: 325 ml. i 440ml.

Tassa de ceràmica.

Impressió nítida a tot color.

Apta per a rentaplats (excepte blanca mat).

Apta per a microones.

Interior disponible en diversos colors.

Tasses originals i d'alta qualitat. Fes-te una divertida i original tassa amb la foto que més t'agradi o qualsevol disseny o frase.

TASSES PERSONALITZADES


Tasses personalitzades: un regal estrella
La nostra tassa personalitzada més supervendes: la tassa ceràmica. Crea tasses personalitzades barates, amb la teva foto fora, i tria el color que vulguis per la part interior.

Té capacitat per a 325 ml. i la impressió és total. Això vol dir que la teva foto o disseny de cobrir el 100% de l'exterior de la tassa (excepte nansa). Per tant, són tasses personalitzades 360 graus amb un resultat final espectacular.
Tasses originals i d'alta qualitat. Fes-te una divertida i original tassa amb la foto que més t'agradi o qualsevol disseny o frase.
Les tasses són un regal que mai falla, per diversos motius:
- Tothom fa servir tasses. Per esmorzar, per prendre un cafè o una infusió ... és un bàsic en qualsevol llar.
- És econòmic. Per un cost molt baix pots encarregar la teva tassa personalitzada, amb enviament a l'adreça que desitgis.
- És emocional. Pots crear una tassa amb foto per recordar un moment especial. A cada esmorzar es va a veure la foto, i això és una bona manera de començar el dia. O pots posar una frase divertida, per començar el dia amb un somriure.
La tassa és apta per rentar al rentaplats, i per utilitzar al microones (excepte el model color blanc mat).
Aquest producte de ceràmica compleix els requisits pertinents de l'RD 891/2006 i de el Reglament (CE) núm 1935/2004.
• Les unitats donen referència a un disseny i a les unitats de producte demanat sobre aquest disseny.

Exemple nº1: 1 disseny, amb una comanda de 12 unitats d'aquest disseny, s'aplicarà el preu corresponent a l'escala dins del marge de les 12 unitats.
Exemple nº2: 12 dissenys, amb una comanda d'una unitat de cada disseny, s'aplicarà el preu corresponent a 1 unitat, en cap cas a 12 unitats.