Spelmes Manresa
Espelmes aromàtiques veganes de cera de soja

Eco espelmes aromàtiques artesanes veganes.

• Les espelmes naturals aromàtiques veganes de qualitat Aromes del Bages, perfumen l'ambient de forma natural les 24 hores.

• Complement ideal per casa i l'oficina.

• Les meves espelmes proporcionen una forma senzilla, però eficaç de crear una atmosfera calmant i promoure la relaxació, cosa que les converteix en l'opció preferida per a les persones que busquen relaxar-se després d'un llarg dia, ideal per aromateràpia.

• Espelmes perfumades o aromàtiques de qualitat, en envàs reutilitzable, compromís amb la lluita contra usar i llençar.

• Ingredients:
100% cera vegetal de soja i aromes genuïns essencials.

• Capacitats: 40, 100 i 250ml.

• Utilitzo aromes fins, suaus i purs, gens embafadors i exempts de parabens.

• Disponibles a botiga.
Botò de Compartir
40ml. - 8,70 € - Impost inclòs.
100ml. - 12,80 € - Impost inclòs.
250ml. - 17,50 € - Impost inclòs.
OBERT 24 HORES.
recull la teva comanda en el nostre punt de recollida.
COMANDES ON LINE
 espelma aroma citronel·la

ESPELMA CITRONEL·LA

exquisidament floral, elegant i sofisticat.

 espelma aroma taronja

ESPELMA TARONJA

Discret i elegant, cos lleuger i mesurat

 espelma aroma llimona

ESPELMA LLIMONA

Vaporós i viu, ferm, però delicat.

 espelma aroma romaní

ESPELMA ROMANÍ

Floral afruitat.

 espelma aroma lavanda

ESPELMA LAVANDA

Floral afruitat.

AROMES DEL BAGES

Col·lecció d'espelmes aromàtiques artesanes, de producció pròpia, creades a la comarca del Bages, amb cera de soja vegana natural i essències aromàtiques pures, creat per acostar-te a la natura dins del teu ambient diari.

Aromes sencill i concrets.

  • ROMANÍ: Estimula la memòria, favorable per refredats, grips o infeccions respiratòries.
  • LAVANDA: Relaxant, antisèptic, regenera la pell, ajuda a combatre les arrugues, afavoreix el creixement del cabell, i combatre el mal de cap.
  • LLIMONA: Estimulant i facilita la digestió, Augmenta les propietats immunològiques de l'organisme. Calma les molèsties de la gota (àcid úric) i el reuma.
  • TARONJA: antisèptic,  tònic digestiu, carminatiu, depuratiu, relaxant, lleugerament sedant, ansiolític, tònic cutani.
  • CITRONEL·LA: És energitzant i relaxant alhora, i destaca també per ser un gran antibacterià, antifúngic i antisèptic.
anima-pack-tast

PACK TAST

experimenta amb aromes

Pack de tast.

  • ROMANÍ: Estimula la memòria, favorable per refredats, grips o infeccions respiratòries.
  • LAVANDA: Relaxant, antisèptic, regenera la pell, ajuda a combatre les arrugues, afavoreix el creixement del cabell, i combatre el mal de cap.
  • LLIMONA: Estimulant i facilita la digestió, Augmenta les propietats immunològiques de l'organisme. Calma les molèsties de la gota (àcid úric) i el reuma.
Ideal per fer un tast dels aromes de la col·lecció.
2 o 3 unitats.
Un detall exquisit per regalar.
Aspecte:
Espelma en envàs metàl·lic de color plata o color coure-rosat, o vidre transparent, tres possibles capacitats de 40, 100 i 250 ml amb metxa de cotó i cel·lulosa, el color de la cera de soja natural és de color blanc marfil, textura suau i cremosa, no s'afegeix cap mena de colorant.

Forma d'ús:
L'espelma encesa ha d'estar sempre col·locada a nivell sobre una superfície plana, estable i resistent a la calor.  Mantenir l'espelma allunyada de nens, mascotes i materials inflamables. No deixis encesa cap espelma sense vigilància.

Consell:
L'espelma es pot deixar destapada i sense encendre, les essències naturals que componen l'espelma, continuen oferint les seves aromes.
Les espelmes són una gran opció per ambientar la teva llar, ambienten amb la seva peculiar llum i les seves agradables fragàncies.

Qualitats:
100% cera de soja natural.
Sense parabens.
Sense colorants afegits.
Metxa de cotó i cel·lulosa.
Envàs reutilitzable. Compromís amb la lluita contra usar i llençar.

Propietats de les essències.
Les olors són capaces de traslladar-nos al passat i gràcies a elles podem “reviure” moments concrets quan olorem una determinada aroma, el poder de la natura a la mà.

Extretes de plantes, arrels, flors i fruits, mitjançant un procés de destil·lació al vapor que permet obtenir una infinitat de propietats: antisèptiques, analgèsiques, calmants, antibacterianes, positives per al nostre cos, ment i ànima.

A més, les meves espelmes són un producte versàtil que es pot fer servir en diversos entorns, des de llars fins a spas, botiges, oficines i restaurants. Aquesta versatilitat ha contribuït en la utilització de les espelmes Aromes del Bages, ja que empreses de tota mena busquen incorporar espelmes als seus entorns per millorar l'experiència general del client.

Les espelmes són una gran opció per ambientar la teva llar, elaborades amb funcionalitat i estil, ambienten amb la seva peculiar llum i les seves agradables fragàncies.
Recorda: les persones ens adaptem a les olors que ens envolten, unes més ràpid que les altres, i apareix el fenomen de l'adaptació olfactiva, aquest fenomen fa que no sentim l'olor amb la mateixa intensitat que la sentíem el primer dia, has de saber que l'olor continua existit i amb la mateixa intensitat.

Certes olors que es perceben al principi amb molta intensitat, acaben per no ser percebuts quan els tenim a prop durant molt de temps, es diu que ens hem acostumat a aquesta olor o ( en tenim el nas ple).
espelmes del bages
ecoespelmes manresa
espelmes manresa
espelmes veganes de cera de soja

Un moment per a mi

Moments per estar bé amb mi mateixa, afirmacions positives que, quan les apliquem, ens ajudaran a fer el gir que necessitem, calma la ment, destensa el cos, guanya salut mental, sóc un exemple de persona que faig les coses tan bé com puc, vivint, no sobrevivint.

TRATAKÀ - és una purificació iòguica.

Tratakà (en sànscrit त्राटक, 'observar' o 'contemplar') és la pràctica que consisteix a mirar fixament un objecte extern. Aquesta observació fixa és un mètode de meditació que consisteix a concentrar-se en un sol punt, tal com una espelma. Es fa servir en ioga com una forma de desenvolupar la concentració, enfortir els ulls i estimular el txakra ajna (el tercer ull).

Propòsit
Com una forma alternativa de meditació centrada en l'observació, el tratakà és la tècnica dels sadhakes (aspirants espirituals), de la qual s'al·lega que desenvolupa poders psíquics. Amb la possibilitat d'acabar amb la inquietud dels ulls mitjançant l'observació d'alguna cosa, mitjançant l'observació fixa. Es diu que el tratakà millora la capacitat de concentració, incrementa el poder de la memòria i permet la ment d'estar en un estat de concentració, atenció i consciència determinat. Aquest exercici actua sobre els centres de l'olfacte i de la vista, estimulant així el sistema nerviós. Es diu també que controla el cos ciliar (acte reflex) i estimula la glàndula pineal.

Descripció
El tratakà es pot practicar amb l'observació de la flama d'una espelma, parant atenció a cada pensament i sentiment a mesura que van sorgint, deixant que se'n vagin de la ment, perquè així la ment absorbeixi per complet la concentració en el símbol.

Hem d'aguantar fins que els ulls comencin a aigualir-se, després els ulls s'han de tancar, i el ioguista tracta de concentrar-se en la imatge subseqüent, i mantenir-hi la concentració tot el temps possible. Al principi seria una vertadera imatge posterior, però després existiria només en l'ull de la ment, i l'exercici de concentració consistiria a mantenir l'atenció tot el temps possible.
Una sessió de meditació i relaxament contemplant una espelma encesa al vespre,  et farà tenir la ment clara després d'un llarg dia.

Moment del dia: nit abans d'anar a dormir.
Durada de la sessió: 15 minuts.
espelmes aromàtiques amb oli essencial

espelmes veganes de soja

espelmes aromàtiques veganes de cera de soja

espelmes del cor de catalunya

ecoespelmes manresa

Espelmes aromàtiques de cera de soja

Elaborat amb matèries primeres naturals, envàs reciclat i reutilitzable. Espelma artesanal vegana i lliure de tòxics.
Connecta amb el medi ambient mitjançant l'olfacte, apropat a la calma i relaxació, amb una espelma artesanal aromàtica, vegana i respectuosa amb el que t'envolta.
espelmes creant ambient
espelmes per relaxació
espelmes per la calma