Per fer una sessió de fotos el primer serà tenir una conversa en què m'expliquis quina és la teva idea i expectatives de la sessió. Treballo de forma personalitzada segons el teu perfil i la finalitat de les fotos.

La comunicació és essencial
Sessions de fotos retrat fosc

Sessió de fotos retrat fosc

Fotografia d'estudi.

Retrat molt personal.

Número de persones: 1 persona.

Gran dramatisme de les fotografies.

Gran impacte visual.

Gaudeix d'una gran experiència.

Durant la sessió us donarem indicacions fàcils de seguir.

Reportatge personalitzat: adaptat a les teves necessitats.

Sessions sota pressupost.

• Visita'ns abans de la sessió: Cada persona és diferent, com també les seves necessitats i no es poden fotografiar per igual. Abans de la sessió hem de tenir una trobada per conèixer les característiques i necessitats de cada persona. Les sessions sense preparar o a correcuita, tenen més probabilitats de fracassar.
Les peticions han de ser realitzades amb temps, com a mínim 7 dies abans del dia de la sessió.

• ¿Per què una sessió retrat fosc?
Visualització de la persona a través de les seves qualitats més destacades, retrat realista en què destaca la senzillesa i la gran fortalesa del blanc i negre.

La fotografia de retrat fosc, és un gènere fotogràfic on es reuneixen tot un seguit d’iniciatives artístiques en les quals es mostren característiques físiques, personals i estat d'ànim, on el focus de la fotografia és la cara de la persona.

La fotografia es presentarà en blanc i negre, sense cap altre color present en la imatge.

¿Per qué una sessió de retrat fosc?

Representar una part de tu en un seguit d'instantànies, les quals ofereixen una visió molt essencial i resumida, és un retrat en blanc i negra realista i vital, que compta amb les paraules no pronunciades del qui ets.
Preus
Terme i Condicions
Xec Regal
Foto decoració

Edició retat fosc

L'edició de retrat fosc és un tipus personal propi del fotògraf, en el que es vol ressaltar amb dramatisme els posats que ofereix el model retratat.
Sessions de fotos retat fosc
Edició retrat fosc
Edició retrat fosc
Edició retrat fosc
Sessions de fotos retat fosc
Sessions de fotos retat fosc

Xec regal

Si vols sorprendre a una amiga o familiar, regala una experiència original, sorprèn amb un xec regal per una sessió de retrat fosc.

Com vestir

COM VESTIR
• Prepara't amb temps la roba que vols fer servir per a la sessió.

¿Quin maquillatge és recomanable?
• Evita maquillatges brillants, o greixosos tipus cremes, els pols matificants evita els reflexos dels flaixos i deixa la pell amb una tonalitat suau.

¿Quin vestuari és recomanable?
• El més important és que et sentis identificat/identificada i còmode amb el teu look, evita peces que incorporin textos i dibuixos o que destaquin molt.
• Procureu escollir peces llises.
• Per aquest tipus de fotografia són molt apropiades samarretes, jaquetes o camises de color negre o peces de color fosc.
• Combina elements personals com: gorres, olleres, etc.

¿Que inclou el preu?

• ¿Què s'inclou la sessió fotogràfica?

- El preu de la sessió, és el cost del temps dedicat pel fotògraf a la preparació del reportatge, presa de les fotografies, i els treballs d'edició de les fotografies escollides i entrega final de les fotografies.

- El preu inclou: la sessió, així com l'edició i entrega de les fotografies. El preu inclourà tot allò que estigui pressupostat, el que no està pressupostat no està inclòs.

- Si en algun moment es decideix canviar les condicions inicials, automàticament també canvia el preu, qualsevol mena de modificació afectarà el preu final.