Per fer una sessió de fotos el primer serà tenir una conversa en què m'expliquis quina és la teva idea i expectatives de la sessió. Treballo de forma personalitzada segons el teu perfil i la finalitat de les fotos.

La comunicació és essencial
Sessions de fotos estudi

Mini sessió fotogràfica d'estudi

Temps mini sessions: 10-15 minuts màxim.

Capacitat: fins a 4 persones.

Fotografia d'estudi per models i hosteses.

Edició fotogràfica base inclosa.

Fotografia per professionals i corporativa.

Fotografia d'estudi entre amics.

Sessions Headshot.

Tarifa de preus adaptable a les necessitats.

• Visita'ns abans de la sessió: Cada persona és diferent, com també les seves necessitats i no es poden fotografiar per igual. Abans de la sessió hem de tenir una trobada per conèixer les característiques i necessitats de cada persona. Les sessions sense preparar o a correcuita, tenen més probabilitats de fracassar.
Les peticions han de ser realitzades amb temps, com a mínim 72 hores abans del dia de la sessió.

• Selecció de les millors fotos.
Entrega de les millors fotos realitzades a la sessió, en format digital jpg amb opció de còpies en paper fotogràfic, disposem de minilab digital professional propi.
Disponibilitat per sessions a l'estudi.
- Disponibilitat tot l'any, dins el nostre horari. Horari aquí.
Per fer una sessió de fotos el primer serà tenir una conversa en què m'expliquis quina és la teva idea i expectatives de la sessió.

Les peticions han de ser realitzades amb temps, com a mínim 3 dies abans del dia de la sessió.

El preu d'una sessió, és el cost del temps dedicat pel fotògraf a la atenció i preparació de la sessió, presa de les fotografies, els treballs d'edició de les imatges i finalment l'entrega d'aquestes.

Disponibilitat

Disponibilitat per sessions a l'estudi.
- Disponibilitat tot l'any, dins el nostre horari.
Per fer una sessió de fotos el primer serà tenir una conversa en què m'expliquis quina és la teva idea i expectatives de la sessió.
Les peticions han de ser realitzades amb temps, com a mínim 3 dies abans del dia de la sessió.
Preus
Terme i Condicions
Xec Regal
Foto decoració

Retrat fosc

Visualització de la persona a través de les seves qualitats més destacades, retrat realista en què destaca la senzillesa i la gran fortalesa del blanc i negre.

La fotografia de retrat fosc, és un gènere fotogràfic on es reuneixen tot un seguit d’iniciatives artístiques en les quals es mostren característiques físiques, personals i estat d'ànim, on el focus de la fotografia és la cara de la persona.

La fotografia es presentarà en blanc i negre, sense cap altre color present en la imatge
Retrat fosc
Retrat corporatiu o professional

Corporatiu o professional

Ara toca renovar la teva imatge professional, millorar les fotos que publiques a les xarxes socials o a la teva web, és el moment de fer la teva sessió de retrats.

L'objectiu de les sessions de fotos de retrat és capar l'essència singular de cada persona, destacar-ne els trets més afavoridors, fer-la sentir bé i que sigui un moment per gaudir.

Per fer-te una sessió de retrat professional no cal ser fotogènic, la idea és aconseguir imatges naturals i creatives que mostrin la teva personalitat. Imatges professionals amb qualitat i estil propi que seran la teva carta de presentació.

Xarxes socials i currículum

¿Les teves fotografies de la pàgina web i xarxes socials no es veuen professionals o vols renovar-les?, ¿Creus que qualsevol fotografia teva dona una imatge correcta de tu?

Si creus que un professional de la fotografia pot donar el millor de tu i presentar una bona imatge teva, és hora de fer un gir a la teva imatge personal, acosta't encara més als teus clients, genera confiança.
Fotografies per xarxes socials i currículum