Fotos sobre fusta

Fotos sobre fusta

Informació:

Imprimim la teva foto directament sobre fusta.

Disponible mostra de producte a botiga.

id: 16006
• Disposes de diferents mides per escollir per decorar totes les estances de la teva llar amb fotos a fusta, la qual prové de pi gallec. Busca el que millor s'adapti a les teves necessitats. Són perfectes per salons, perquè en cap altre lloc de la casa es respira aquest ambient tan casolà. Selecciona les millors imatges amb la família, algun paisatge bonic o un disseny que t'agradi i decora amb estil.

• Es cobraran tots els treballs de maquetació, edició o correcció de les fotografies que ho necessitin.

Fitxers acceptats


TIPUS DE FITXERS ACCEPTATS.
• JPEG (jpg), png, TIFF o PSD acoblat o combinat, no multicapa.

RESOLUCIÓ APROPIADA.
Totes les imatges tenen una mida i resolució concreta, si una imatge la volem fer més gran o més petita,  que la seva mida original, la resolució es veurà directament afectada, i això influeix directament al resultat final de la impressió.

La resolució ideal per imprimir fotografies és de 360 - 240 ppp, encara que a 180ppp pot ser acceptable per obtenir una qualitat acceptable.

Podeu fer càlculs amb la nostra calculadora de mides i resolució.

ESPAI DE COLOR
• Mode de color: RGB
• Perfil de color: Adobe 1998, o sRGB

PROFUNDITAT DE COLOR.
Acceptat 8 / 16 bits

ENQUADRAMENT.
Atenció amb les imatges que contenen objectes o textos que estan molt propers de la vora de la fotografia, es recomana deixar 8 - 10mm de distància amb el final de la fotografia. Si no se segueix aquesta recomanació pot provocar talls de part de la imatge o textos.

TALLS EN LES FOTOGRAFIES.
Totes les fotografies pateixen un petit tall, per tal que la imatge surti fins al final de paper, i no aparegui un petit espai en blanc. Aquest espai de tall pot arribar a ser de 2 mm. al voltant de les quatre cares de la fotografia.

RESPONSABILITAT.
El fet de no seguir aquestes indicacions provocarà alteracions en les feines, i no ens fem responsables del resultat.