Logo Fotografia Manresa

Sessions fotogràfiques d'ESTUDI O L'EXTERIOR

Fas milers de fotos diàriament amb el teu mòbil, però…

-

¿Quina qualitat tenen aquestes fotos?

¿O pot ser ja t'hi conformes?

¿Imprimeixes aquestes fotos o queden perdudes a la memòria de l'esmartphone?

¿Deses còpies de seguretat sovint?

¿Fas fotos de familia?

¿Surt tota la familia al complert?

Sessions de fotos en exteriors

Sessions en exteriors

Sessions realitzades fora del nostre estudi

Sessions de fotos a estudi

Sessions a estudi

Sessions realitzades en el nostre estudi

Per fer una sessió de fotos el primer serà tenir una conversa en què m'expliquis quina és la teva idea i expectatives de la sessió. Treballo de forma personalitzada segons el teu perfil i la finalitat de les fotos.
La comunicació és essencial
Sessions retrat fosc

sessions RETRAT FOSC

a l'estudi

Fotos per carnet a Manresa

fotos per CARNET

a l'estudi

Photocall a Manresa

PHOTOCALL EVENTS

a l'estudi

GALERIA
Novetat en fotografia de retrat.
creem una esfera de llum
Novetat il·luminació

Transicions més suaus

Ens plau comunicar-vos, que hem incorporat elements clau en el nostre estudi de fotografia, es tracta d'una millora en les fotografies de retrat, elements rellevants que difuminen i suavitzen la llum, aconseguim un acabat suau, amable i natural, que evita mostrar el relleu de la pell amb defectes, tal com micro arrugues i arrugues d'expressió.

Com a resultat obtenim retrats amables, neutres i suaus, amb una il·luminació favorable, difosa i un degradat extremadament suau.

Hem augmentat la nostra eficàcia i la nostra qualitat de treball, que com a resultat s'aplica directament al resultat final.
Preus
Terme i Condicions
Xec Regal
Foto decoració

EDICIÓ FOTOGRÀFICA

Edició avançada

Basada en l'edició fotogràfica natural, en la que obtenim millores en l'aspecte de la imatge, mitjançant correcció de llums i colors, ajust de contrastos i augment de textures de la mateixa imatge, afegim un procés d'enriquiment, creant escenes d'un romanticisme particular, potenciant la creativitat de la mirada i l'originalitat de les imatges.

En totes les nostres edicions fotogràfiques, sempre efectuem: correcció d'il·luminacions, correctiu de pell, i enquadrament.
Edició creativa o càlida
Edició fotogràfica natural

Edició fotogràfica natural bàsic

És un tipus d'edició fotogràfica més clàssica, millora general de l'aspecte de la imatge, correcció de llums i colors, ajust de contrastos, millora de les textures pròpies de les escenes fotografiades.
¿Que significa editar les fotos?
L'edició de fotos és un terme que es refereix a la manipulació d'una imatge. Els retocs de les imatges d'una sessió de fotos consisteix en reenquadraments, treballs de llums i arranjaments de la pell.

¿Per què editar les fotos?
Utilitzant diferents tècniques de retoc fotogràfic millora la qualitat i/o vistositat de les imatges originals, aconseguint un resultat notablement superior  respecte a la imatge original.

ESTIL D'EDICIÓ FOTOGRÀFIC
• Dins el món de l'edició fotogràfica existeixen multitud de formes de dur a terme aquesta tasca. L'experiència ens ha ensenyat que la que més s'acomoda a la majoria dels casos és un estil d'edició neta i el més natural possible, en la que es mostren les imatges de forma transparent, colors amb una saturació, il·luminació i claredat natural. Estil que no passa de moda.

• En totes les nostres edicions fotogràfiques, sempre efectuem: correcció d'il·luminacions, correctiu de pell, i enquadrament.

• Tot i que l'estil natural és el que més predomina, amb el dia a dia, experimentem amb la implementació de noves aportacions que fa que personalitzacions en l'edició fotogràfica.

• Actualment, i  amb molta força s'imposa la nostra edició càlida creativa, basada en l'edició natural, amb un augment de textures i un enriquiment de colors càlids, creant escenes d'un romanticisme particular, potenciant la creativitat de la mirada i l'originalitat de les imatges.