Fotografia Manresa
Sessions de fotos en exteriors

Sessions de fotos en exteriors a Manresa.

• Visita'ns abans de la sessió: Cada persona és diferent, com també les seves necessitats i no es poden fotografiar per igual. Abans de la sessió hem de tenir una entrevista per conèixer les característiques i necessitats de cada persona. Les sessions sense preparar o a correcuita, tenen més probabilitats de fracassar.

• ¿Per què una sessió a l'exterior?
Els exteriors tenen molts avantatges, en exteriors us sentireu més còmodes davant la càmera i això farà que sortiu més naturals i relaxats. Les il·luminacions naturals són més efectives. A més, els nens solen estar més receptius a l'aire lliure que en un estudi, les sessions d'exterior tot passa més fluid i amb harmonia.

• ¿A l'hivern també feu les sessions a l'exterior?
És clar que si, cada estació ens mostra una atmosfera particular, amb llums i colors particulars, però les fotos queden igual de boniques.

• Entreguem totes les fotos.
Entrega de totes les fotos realitzades a la sessió, editades en format digital jpg, amb opció de còpies en paper fotogràfic, disposem de minilab digital professional propi.

• Tarifes
Per paquets de: 30,45 i 60 minuts.
Per hores: ¿Necessites contractar un fotògraf per hores a Manresa?, és molt fàcil, si necessites sols una hora, pagues sols per una hora.

Entrego la totalitat de les fotografies realitzades (jpg editades), el nombre final de fotos varia segons el temps dedicat a la sessió o reportatge.

• Disponibilitat.
- Dissabtes tarda o diumenges matí.
Botò de Compartir

Per obtenir els millors resultats és molt recomanable mantenir una entrevista prèvia a les sessions, en què m'expliquis quina és la teva idea i expectatives de la sessió. Treballo de forma personalitzada segons el teu perfil i la finalitat de les fotos.

La comunicació és essencial

MODALITATS DE SESSIONS EN EXTERIORS

Sessions de fotos amb la teva mascota

Farem que sigui el protagonista.

• Els protagonistes: sessions de fotos amb mascotes a l'aire lliure on gaudirem i aprofitarem la bellesa del paisatge, especialment per primavera i tardor.

• Més que amics: Encara que els anomenem mascotes, és el teu millor amics i és un membre més de la casa. És una bona opció per recordar la seva mirada per sempre.

• Joguines: les joguines i els premis són benvinguts i faran que quedi un reportatge caní molt més original i divertit. Ells també en gaudiran més.

Veure tarifes.
Sessions de fotos amb amics

Amb els teus amics.

• Un record per sempre: ideal com a record, moments inoblidables entre amics i amigues, fotos autèntiques, naturals i divertides on es vegi plasmat la gran complicitat que hi ha al teu grup d'amics i amigues.

Veure tarifes.
Reportatge fotogràfic d'esports

Reportatge esportiu.

• Imatges en acció: Reportatge de fotos d'acció per a esportistes, practica el teu esport favorit, mentre et prenem fotografies, et fotografio fent el que més li agrada.

Veure tarifes.
Sessions de fotos amb familia

En familia.

• Sessions amb la família al complet, farem que tothom passi una estona divertida, fotos familiars de diferents generacions, immortalitzar aquests moments familiars, una experiència única, divertida i natural, de la qual us emporteu un bonic record.

Veure tarifes.