Sessions fotogràfiques d'ESTUDI O L'EXTERIOR

Fas milers de fotos diàriament amb el teu mòbil, però…

-

¿Quina qualitat tenen aquestes fotos?

¿O pot ser ja t'hi conformes?

¿Imprimeixes aquestes fotos o queden perdudes a la memòria de l'esmartphone?

¿Deses còpies de seguretat sovint?

¿Fas fotos de familia?

¿Surt tota la familia al complert?

Sessions de fotos en exteriors

Sessions en exteriors

Sessions de fotos a estudi

Sessions a estudi

Per fer una sessió de fotos el primer serà tenir una conversa en què m'expliquis quina és la teva idea i expectatives de la sessió. Treballo de forma personalitzada segons el teu perfil i la finalitat de les fotos.
La comunicació és essencial
Sessions de fotos retrat fosc

sessions RETRAT FOSC

a l'estudi

Fotos per carnet a Manresa

fotos per CARNET

a l'estudi

estudiants amb birret i toga

estudiants amb BIRRET I TOGA

a l'estudi

Photocall Manresa

PHOTOCALL EVENTS

festes i events

 

GALERIA

Novetat en fotografia de retrat.
creem una esfera de llum
Novetat il·luminació

Transicions més suaus

Ens plau comunicar-vos, que hem incorporat elements clau en el nostre estudi de fotografia, es tracta d'una millora en les fotografies de retrat, elements rellevants que difuminen i suavitzen la llum, aconseguim un acabat suau, amable i natural, que evita mostrar el relleu de la pell amb defectes, tal com micro arrugues i arrugues d'expressió.

Com a resultat obtenim retrats amables, neutres i suaus, amb una il·luminació favorable, difosa i un degradat extremadament suau.

Hem augmentat la nostra eficàcia i la nostra qualitat de treball, que com a resultat s'aplica directament al resultat final.
Preus
Terme i Condicions
Xec Regal
Foto decoració

EDICIÓ FOTOGRÀFICA

Edició avançada

Basada en l'edició fotogràfica natural, en la que obtenim millores en l'aspecte de la imatge, mitjançant correcció de llums i colors, ajust de contrastos i augment de textures de la mateixa imatge, afegim un procés d'enriquiment, creant escenes d'un romanticisme particular, potenciant la creativitat de la mirada i l'originalitat de les imatges.

En totes les nostres edicions fotogràfiques, sempre efectuem: correcció d'il·luminacions, correctiu de pell, i enquadrament.
Edició creativa o càlida
Edició fotogràfica natural

Edició fotogràfica natural bàsic

És un tipus d'edició fotogràfica més clàssica, millora general de l'aspecte de la imatge, correcció de llums i colors, ajust de contrastos, millora de les textures pròpies de les escenes fotografiades.
¿Que significa editar les fotos?
L'edició de fotos és un terme que es refereix a la manipulació d'una imatge. Els retocs de les imatges d'una sessió de fotos consisteix en reenquadraments, treballs de llums i arranjaments de la pell.

¿Per què editar les fotos?
Utilitzant diferents tècniques de retoc fotogràfic millora la qualitat i/o vistositat de les imatges originals, aconseguint un resultat notablement superior  respecte a la imatge original.

ESTIL D'EDICIÓ FOTOGRÀFIC
• Dins el món de l'edició fotogràfica existeixen multitud de formes de dur a terme aquesta tasca. L'experiència ens ha ensenyat que la que més s'acomoda a la majoria dels casos és un estil d'edició neta i el més natural possible, en la que es mostren les imatges de forma transparent, colors amb una saturació, il·luminació i claredat natural. Estil que no passa de moda.

• En totes les nostres edicions fotogràfiques, sempre efectuem: correcció d'il·luminacions, correctiu de pell, i enquadrament.

• Tot i que l'estil natural és el que més predomina, amb el dia a dia, experimentem amb la implementació de noves aportacions que fa que personalitzacions en l'edició fotogràfica.

• Actualment, i  amb molta força s'imposa la nostra edició càlida creativa, basada en l'edició natural, amb un augment de textures i un enriquiment de colors càlids, creant escenes d'un romanticisme particular, potenciant la creativitat de la mirada i l'originalitat de les imatges.