Condicions de les nostres sessions

Per fer una sessi贸 de fotos el primer ser脿 tenir una conversa en qu猫 m'expliquis quina 茅s la teva idea i expectatives de la sessi贸. Treballo de forma personalitzada segons el teu perfil i la finalitat de les fotos.

La comunicaci贸 茅s essencial

CONDICIONS GENERALS SESSIONS DE FOTOS

 

CONDICIONS GENERALS

鈥 En el nostre web es disposa d'informaci贸 relacionada tant de serveis i productes propis, com de tercers. El client t茅 dret a la lectura, comprensi贸 i possibles aclamat貌ries que l'hi puguin sorgir abans de la contractaci贸 dels nostres serveis o productes.

Una mala i/o falta de lectura, o interpretacions particulars de les indicacions en les nostres condicions, no eximeix el seu correcte compliment. No s'atendr脿 cap mena d'interpretaci贸 particular que pugui fer-se de la informaci贸. Al client se li explica a botiga totes les condicions del servei contractat. El client t茅 dret a consultar-nos els seus dubtes abans de contractar els nostres serveis.
En contractar els nostres serveis i/o productes s'assumeix que el client ha llegit, ent猫s i ens ha consultat els possibles dubtes.

鈥 Retards en l'assist猫ncia
Es considerar脿 falta d鈥檃ssist猫ncia, una espera superior o igual a 25 minuts de l'hora acordada, el fot貌graf ha d'atendre a altres compromisos. El client perdr脿 la reserva per aquell dia i el seu import corresponent, donant-l'hi l'opci贸 d'una nova data amb un nou pagament per una nova reserva.

鈥 Drets del client
- El client t茅 dret a sol路licitar els preus, condicions dels nostres serveis i productes, aix铆 com els terminis d'entrega, abans de realitzar la seva comanda, si realitza una comanda s'ent茅n que el client, ha acceptat les condicions descrites.

鈥 Treballs exclusius.
- Cada treball que fem 茅s personalitzat, per tal d'obtenir els millors resultats, el primer 茅s trobar-nos a la nostra botiga, per con猫ixer i escoltar les vostres necessitats.

鈥 驴Qu猫 s'inclou?
- El preu d'una sessi贸, 茅s el cost del temps dedicat pel fot貌graf a l'atenci贸 i preparaci贸 de la sessi贸, presa de les fotografies, els treballs d'edici贸 de les imatges i finalment l'entrega d'aquestes. El preu inclour脿 tot all貌 que estigui pressupostat, el que no est脿 pressupostat no est脿 incl貌s.
- Si en algun moment es decideix canviar les condicions inicials, autom脿ticament tamb茅 canvia el preu, qualsevol mena de modificaci贸 afectar脿 el preu final.

鈥 Pagaments.
25% Reserva del reportatge.
50% Una setmana abans de l'acte.
25% Abans de l'entrega de les fotos finals.

鈥 Formes de pagament acceptades.
- TPV virtual amb targeta o Bizum.
- Efectiu o targeta a botiga.

Per validar una reserva, 茅s imprescindible un dip貌sit del total de la sessi贸.
El pagament del dip貌sit 茅s part del preu total de la sessi贸, 茅s obligat per reservar la data escollida per a la sessi贸. Aquest dip貌sit no 茅s reemborsable en cas de cancel路laci贸 de la sessi贸. El fot貌graf podr脿 contractar altres serveis per a aquesta data en qualsevol moment si l'import del dip貌sit no ha estat abonat 铆ntegrament.

El percentatge restant del preu de la sessi贸 haur脿 de ser abonat abans de l'entrega de les fotografies. No s鈥檈ntregar脿 cap fotografia que no estiguin totalment abonades.

Una vegada realitzada una sessi贸, l'import de la mateixa no podr脿 ser reemborsat. 脡s convenient que el client s'asseguri de la nostra contractaci贸.

鈥 Faltes d'assist猫ncia.
- Si el client no pot presentar-se a la sessi贸 a la data i hora acordada, ho ha de notificar amb almenys 72 hores abans de l'hora pactada per iniciar el servei fotogr脿fic. En aquest cas, es pot triar una altra data d'acord amb la disponibilitat hor脿ria de les dues parts i no caldr脿 pagar un nou dip貌sit.
- Si el client no pot acudir a la sessi贸 a la data i hora acordada i no ho notifica amb almenys 72 hores d'antelaci贸, el dip貌sit no ser脿 retornat i haur脿 de tornar-ho a abonar si vol contractar una altra sessi贸 fotogr脿fica amb Joan Ferrer Fotografia.
- Si per causes majors, Joan Ferrer Fotografia no pot acudir a la sessi贸 a la data i hora acordada, el client podr脿 escollir entre dues opcions:
- Selecci贸 d'una nova data per la sessi贸.
- Devoluci贸 total dels diners lliurats i anul路laci贸 de la sessi贸.

鈥  Permisos i despeses addicionals.
Sessions exteriors: El client assumeix 铆ntegrament la sol路licitud i tr脿mits de possibles permisos, aix铆 com despeses derivades en les localitzacions que realitzem fotografies.
Qualsevol despesa addicional que vingui derivada de la localitzaci贸 escollida pel client per a la realitzaci贸 de les fotografies (viatges, despeses d'aparcament, permisos o pagament de tarifes d'entrada o d'煤s, etc.) ser脿 cobert pel client.
El preu de la sessi贸 inclou 25 Km. a la rodona, anada i tornada, a contar des de la nostra botiga, podent contractar m茅s dist脿ncia.
Si la localitzaci贸 茅s proporcionada pel fot貌graf, 茅s el fot貌graf qui assumir脿 els tr脿mits i possibles despeses.

鈥 Sessions en exteriors, 驴i si plou qu猫?
Si el dia est脿 ennuvolat la llum 茅s m茅s favorable que mai, il路luminaci贸 uniforme, colors m茅s vius, ombres i contrastos m茅s suaus, cosa que en general afavoreix a les fotos. Moltes de les fotos m茅s boniques i atractives estan fetes en dies plujosos o n煤vols.

En cas de pluja, la nostra recomanaci贸 茅s esperar una estona, per tal de prendre una decisi贸. En cas de no ser possible ho ajornar铆em per un altre dia.

鈥 驴Hem de fer una trobada pr猫via a la sessi贸?
-脡s indispensable tenir una coordinaci贸 de les tasques que hem de realitzar, i per aquest motiu hem de trobar-nos personalment a la nostra botiga per tal d'organitzar l'acte, sense una organitzaci贸 pr猫via, la sessi贸 t茅 moltes possibilitats de fracassar. La comunicaci贸 茅s primordial.

鈥 驴Quan tindre les fotos?
- S'entregaran les imatges en un termini de 8-30 dies laborables, o abans, aquests terminis s贸n aproximats, depenent de l'猫poca de l'any i c脿rrega de treball del moment.

鈥 驴En quin format s'entreguen les fotos?
- Les imatges sempre editades (segons tipus de sessi贸), s'entreguen els fitxers en format jpg d'alta resoluci贸, sense marques d'aigua. Disposem de sistemes d'impressi贸 fotogr脿fics propis per tal d'entregar c貌pies impreses, les c貌pies impreses no estan incloses en el preu inicial i s'abonaran a part.

鈥 驴Com us entreguem els fitxers de les fotos escollides editades?
- Fem arribar els arxius per enlla莽 de desc脿rrega basat en el n煤vol o mem貌ria USB propietat del client.

鈥 驴Podeu imprimir les fotografies que m茅s m'agraden?
- S铆, disposem de sistema d'impressi贸 digital propi. Les c貌pies impreses no estan incloses en el preu inicial i s'abonaran a part.

鈥 驴Realitzeu contracte/acord per la sessi贸 fotogr脿fica?
- S铆, sempre es realitza un contracte/acord per escrit.

鈥 驴Que dura el reportatge?
- Es pot escollir: packs de temps i fotos, o tarifa per hores i compra d'unitats de fotos.

鈥 驴Quin tipus de fotografia realitzarem?
- Documental personal, familiar o de grup.

鈥 Edici贸 fotogr脿fica.
- Utilitzem dos tipus d'edici贸: natural o edici贸 creativa. Al client se l'informa dels dos tipus d'edici贸 fotogr脿fica, disposem de mostres a botiga f铆sica. En les fotografies d'estudi l'edici贸 utilitzada 茅s la natura, amb correcci贸 de llums.

鈥 Canvi o substituci贸 de fons.
- En postproducci贸 i edici贸, no realitzem cap mena de canvi de fons, tant fotografia d'estudi o exteriors.

鈥 驴En quin lloc farem la sessi贸?
- Per exteriors, el preu inclou 25 Km. a la rodona, anada i tornada, a contar des de la nostra botiga, podent contractar m茅s dist脿ncia. Per estudi en les nostres depend猫ncies.

鈥 驴Quantes fotos obtindr茅?
- Disposem de dues tarifes: packs de temps i fotos, o tarifa per hores i compra d'unitats de fotos. En les condicions de cada tipus de sessi贸 est脿 indicat.

鈥 Urg猫ncies i terminis d'entrega.
- El client notificar脿 al fot貌graf les possibles urg猫ncies relacionats amb qualsevol  mena de servei,  sempre abans contractar la sessi贸.
No es realitzar脿, ni reconeixer脿 cap mena d鈥檜rg猫ncia o canvi de data d'entrega, que no sigui indicada abans de contractar els nostres serveis.

鈥  Altres treballs.
Es consideren altres treballs, qualsevol mena de servei o producte relacionat amb la sessi贸 fotogr脿fica. Aquests treballs poden ser: 脿lbums de fotos, foto decoraci贸, edicions i retocs fotogr脿fics especials i d'altres. Tots els treballs posteriors tenen un termini d'entrega particular, poden ser treballs propis o externs. La contractaci贸 d'una sessi贸 fotogr脿fica no inclou cap altre tipus de treball i/o producte, es pressupostar脿 a part.

- Les entregues sempre es faran en el menor temps possible, a petici贸 del client podem informar dels terminis aproximats d'entrega, sempre expressats en dies laborables, aquests terminis poden oscil路lar entre 8-30 dies, o abans, a condici贸 de l'猫poca de l'any i/o la c脿rrega de treball del moment.
En el cas de tenir la necessitat d'una data concreta d'entrega per una comanda, el client ha d'informar sempre abans d'iniciar la comanda, no una vegada en curs, no es reconeixer脿 cap mena d'urg猫ncia i no s'acceptar脿 cap canvi de data que la inicial programada.

- En cas d'incorporar fotografies o imatges pr貌pies del client, a tots els efectes, 茅s el client el responsable d'aquestes. Si a les imatges es detecta alguna mena de falta o anomalia, del tipus qualitat o falta de llum, etc., el fot貌graf informar脿 el client per tal de resoldre el tema, en cas d'haver de dur a terme tasques de correcci贸, el fot貌graf seguir脿 el seu propi criteri i el servei es cobrar脿 a part.

鈥  脷s de flaix.
Sessions exteriors: En algunes localitzacions, no s鈥檃utoritza l鈥櫭簊 d鈥檌l路luminaci贸 artificial, tipus flaix, aquesta falta d鈥檌l路luminaci贸 pot derivar en defici猫ncies en la qualitat de les fotografies.

PETICI脫 SESSIONS WEB

Pol铆tica de reserva online.
鈥 Una vegada realitzada la petici贸 de reserva, us la confirmarem, i indicarem l'import d'entrega a compte. La reserva no ser脿 efectiva sense l'entrega a compte.
鈥 Les peticions de sessions fotogr脿fiques s'han de realitzar com a m铆nim 3 dies (laborables) abans de la cita.

Cancel路lacions
鈥 Si el client no es presenta, cancel路la o ajorna, la cita en menys de 48 hores de l'hora prevista, perdr脿 l'import avan莽at de paga i senyal.

CONDICIONS RETRAT ESTUDI


TARIFA EST脌NDARD

Temps sessi贸

15 minuts m脿xim.

Edici贸 fotografia

Gratis

Selecci贸 de les millors fotos

A escollir

Opcional m茅s fotos

SI

Persones agregades

Amb cost

Preu persones agregades

Preu fins a 3 persones

Fitxers jpg

Gratis

N煤mero de captures (Dins el temps)

Sense l铆mit

Entrega (segons c脿rrega de treball)

2-5 dies laborables.

CONDICIONS TOGA I BIRRET

TOGA I BIRRET
Temps sessi贸 10 minuts
Edici贸 fotografia (llums i petites correccions) Gratis
Selecci贸 de les millors fotos Sense l铆mit
Opcional m茅s fotos SI
Persones agregades Amb cost
Preu persones agregades Preu per persona m脿xim 3 persones.
Fitxers jpg Sense cost
N煤mero de captures (Dins el temps) Sense l铆mit
Entrega (segons c脿rrega de treball) 2-5 dies laborables.

CONDICIONS SESSIONS EXTERIOR

TIPUS DE PACK

PACK 30

PACK 45

PACK 60

Pack b脿sic natural

30 minuts

45 minuts

60 minuts

Pack b脿sic creatiu

30 minuts

45 minuts

60 minuts

Escollir fotos per edici贸 creativa

8

12

18

Entrega de fotos edici贸 natural

Totes les fotos

Totes les fotos

Totes les fotos

Temps extra

Fraccions de 15 minuts

fraccions de 15 minuts

fraccions de 15 minuts

TIPUS DE SESSI脫

TEMPS DE SESSI脫

N脷MERO DE FOTOS


A mida

M铆nim 60 minuts

M铆nim 20 fotos

edici贸

Natural - creatiu o combinat


CONDICIONS FOTOS CARNET

B脌SIC +PLUS
N煤mero de captures 5 10
Edici贸 de les fotos NO SI
Temps de sessi贸 2 minuts 10 minuts
Entrega fitxer jpg Amb cost Gratis
Selecci贸 de les millors fotos 1 1
Posats 1 1
Foto cartera Gratis Gratis
Entrega (segons c脿rrega de treball) Al moment Al moment. / 24 hores.
fotos amb toga i birret

SESSIONS de fotos

Fotos per carnet

fotos CARNET

Imprimir fotos

REVELAT de fotos

Decoraci贸 amb fotografia

foto DECORACI脫

Carrets de fotos

CARRETS de fotos

Recordatori primera comui贸

targetes RECORDATORI I INVITACIONS

tires fotomaton

tires FOTOMATON

Marcs de sobre taula

MARCS de sobretaula

 
 
 
 
 
 
 
 
fotos corporatives per empreses

retrat CORPORATIU
estudi i exteriors

Sessions de fotos per professionals
per PROFESSIONALS
estudi i exteriors
fotografia er curriculums
retrat personal per CURR脥CULUM
a estudi
fotos per linkedin i xarxes socials

fotos perfil XARXES
a estudi

Fotografia esportiva

fotografia ESPORTIVA
a l'exterior

sessi贸 de fotos familiar en l'exterior

actes familiars o AMICS
a l'exterior