Logo Fotografia Manresa

Condicions de les nostres sessions

Per fer una sessi贸 de fotos el primer ser脿 tenir una conversa en qu猫 m'expliquis quina 茅s la teva idea i expectatives de la sessi贸. Treballo de forma personalitzada segons el teu perfil i la finalitat de les fotos.

La comunicaci贸 茅s essencial

CONDICIONS GENERALS SESSIONS DE FOTOS

 

CONDICIONS GENERALS

鈥 En el nostre web disposa d'informaci贸 relacionada tant de serveis i productes propis, com de tercers. El client t茅 dret a la lectura, comprensi贸 i possibles aclamat貌ries que l'hi puguin sorgir.
Una mala i/o falta de lectura, o interpretaci贸 particular de les indicacions, no eximeix el seu correcte compliment. No s'atendr脿 cap mena d'interpretaci贸 particular que pugui fer-se de la informaci贸. Al client se l'hi explica totes les condicions del servei contractat. El client t茅 dret a consultar-nos els seus dubtes abans de contractar els nostres serveis.

鈥 Drets del client
- El client t茅 dret a sol鈥icitar els preus, condicions dels nostres serveis i productes, aix铆 com els terminis d'entrega, abans de realitzar la seva comanda.

鈥 Treballs exclusius.
- Cada treball que fem 茅s personalitzat, per tal d'obtenir els millors resultats, el primer 茅s trobar-nos a la nostra botiga, per con猫ixer i escoltar les vostres necessitats.

鈥 驴Qu猫 s'inclou?
- El preu de la sessi贸, 茅s el cost del temps dedicat pel fot貌graf a la preparaci贸 de la sessi贸, presa de les fotografies, i els treballs d'edici贸 de les fotografies escollides i entrega final de les mateixes.
- El preu inclou: la sessi贸, despla莽ament a la localitzaci贸 acordada, aix铆 com l'edici贸 i entrega de les fotografies. El preu inclour脿 tot all貌 que estigui pressupostat, el que no est脿 pressupostat no est脿 incl貌s.
- Si en algun moment es decideix canviar les condicions inicials, autom脿ticament tamb茅 canvia el preu, qualsevol mena de modificaci贸 afectar脿 el preu final.

鈥 驴Hem de fer una trobada pr猫via a la sessi贸?
-脡s indispensable tenir una coordinaci贸 de les tasques que hem de realitzar, i per aquest motiu hem de trobar-nos personalment a la nostra botiga per tal d'organitzar l'acte, sense una organitzaci贸 pr猫via, la sessi贸 t茅 moltes possibilitats de fracassar. La comunicaci贸 茅s primordial.

鈥 驴Quan tindre les fotos?
- S'entregaran les imatges en un termini de 8-30 dies laborables, o abans, aquests terminis s贸n aproximats, depenent de l'猫poca de l'any i c脿rrega de treball del moment.

鈥 驴En quin format s'entreguen les fotos?
- Les imatges sempre editades (segons tipus de sessi贸), s'entreguen els fitxers en format jpg d'alta resoluci贸, sense marques d'aigua. Disposem de sistemes d'impressi贸 fotogr脿fics propis per tal d'entregar c貌pies impreses, les c貌pies impreses no estan incloses en el preu inicial i s'abonaran a part.

鈥 驴Com us entreguem els fitxers de les fotos escollides editades?
- Fem arribar els arxius per enlla莽 de desc脿rrega basat en el n煤vol o mem貌ria USB propietat del client.

鈥 驴Podeu imprimir les fotografies que m茅s m'agraden?
- S铆, disposem de sistema d'impressi贸 digital propi. Les c貌pies impreses no estan incloses en el preu inicial i s'abonaran a part.

鈥 驴Realitzeu contracte/acord per la sessi贸 fotogr脿fica?
- S铆, sempre es realitza un contracte/acord per escrit.

鈥 驴Que dura el reportatge?
- Es pot escollir: pacs de temps i fotos, o pressupost personalitzat de temps i fotos.

鈥 驴Quin tipus de fotografia realitzarem?
- Documental personal, familiar o de grup.

鈥 Edici贸 fotogr脿fica.
- Utilitzem dos tipus d'edici贸: natural o edici贸 creativa. Al client se l'informa dels dos tipus d'edici贸 fotogr脿fica, disposem de mostres a botiga f铆sica.

鈥 驴En quin lloc farem la sessi贸?
- El preu inclou 25 Km. a la rodona, anada i tornada, a contar des de la nostra botiga, podent contractar m茅s dist脿ncia.

鈥 驴Quantes fotos obtindr茅?
- Sessions en exteriors, s'entregaran la totalitat de les fotografies de la sessi贸, pr猫via edici贸/correcci贸 de llums.

- Sessions d鈥檈studi, es podran escollir les unitats que es desitgen. 脡s indicat en les condicions particulars (condicions sessions d鈥檈studi), disponible en el nostre web.

鈥 Urg猫ncies i terminis d'entrega.
- El client notificar脿 al fot貌graf les possibles urg猫ncies relacionats amb qualsevol  mena de servei o producte,  sempre abans contractar la sessi贸.
No es realitzar脿, ni reconeixer脿 cap mena d鈥檜rg猫ncia o canvi de data d'entrega, que no sigui indicada abans de contractar els nostres serveis.

鈥  Altres treballs.
Es consideren altres treballs, qualsevol mena de servei o producte relacionat amb la sessi贸 fotogr脿fica. Aquests treballs poden ser: 脿lbums de fotos, foto decoraci贸, edicions i retocs fotogr脿fics especials i d'altres. Tots els treballs posteriors tenen un termini d'entrega particular, poden ser treballs propis o externs. La contractaci贸 d'una sessi贸 fotogr脿fica no inclou cap altre tipus de treball i/o producte, es pressupostar脿 a part.

- Les entregues sempre es faran en el menor temps possible, a petici贸 del client podem informar dels terminis aproximats d'entrega, sempre expressats en dies laborables, aquests terminis poden oscil鈥ar entre 8-30 dies, o abans, a condici贸 de l'猫poca de l'any i/o la c脿rrega de treball del moment.
En el cas de tenir la necessitat d'una data concreta d'entrega per una comanda, el client ha d'informar sempre abans d'iniciar la comanda, no una vegada en curs, no es reconeixer脿 cap mena d'urg猫ncia i no s'acceptar脿 cap canvi de data que la inicial programada.

- En cas d'incorporar fotografies o imatges pr貌pies del client, a tots els efectes, 茅s el client el responsable d'aquestes. Si a les imatges es detecta alguna mena de falta o anomalia, del tipus qualitat o falta de llum, etc., el fot貌graf informar脿 el client per tal de resoldre el tema, en cas d'haver de dur a terme tasques de correcci贸, el fot貌graf seguir脿 el seu propi criteri i el servei es cobrar脿 a part.

鈥  Permisos.
El client assumeix 铆ntegrament la sol鈥icitud i tr脿mits de possibles permisos, aix铆 com despeses derivades en les localitzacions que realitzem fotografies.

鈥  脷s de flaix.
En algunes localitzacions, no s鈥檃utoritza l鈥櫭簊 d鈥檌l鈥uminaci贸 artificial, tipus flaix, aquesta falta d鈥檌l鈥uminaci贸 pot derivar en defici猫ncies en la qualitat de les fotografies.
1.PREU, PAGAMENT I DIPÒSIT
1.1.El pagament del dipòsit és part del preu total de la sessió, és obligat per reservar la data escollida per a la sessió. Aquest dipòsit no és reemborsable en cas de cancel•lació de la sessió. Joan Ferrer Fotografia podrà contractar altres sessions per a aquesta data en qualsevol moment si els pagaments no han estat abonats.

1.2.El percentatge restant del preu de la sessió haurà de ser abonat abans de l'entrega de les fotografies. No s’entregarà cap fotografia que no estiguin totes totalment abonades.

1.3.Qualsevol despesa addicional que vingui derivada de la localització escollida pel client per a la realització de les fotografies (com despeses d'aparcament, permisos o pagament de tarifes d'ús, etc.) serà cobert pel client.

1.4.Un vegada realitzada la sessió, l'import de la mateixa no podrà ser reemborsat. És convenient que el client s'asseguri de la nostra contractació.

1.5.No s’entregarà cap fotografia si no està tota la sessió totalment abonada.

1.6.Al client se li entregaran totes les fotografies que tingui abonades en format digital (jpg), en una memòria USB (pendrive) de la seva propietat o mitjançant sistema d’enllaç de descàrrega basat en núvol, tipus wetransfer o similar. Opcionalment, pot escollir quines fotos vol imprimir o realitzar altres tipus de treballs com fotó decoració.

2.CANCEL•LACIÓ / CANVI DE DATES.
2.1.Si el client no pot presentar-se a la sessió a la data acordada, ho ha de notificar amb almenys 72 hores abans de l'hora acordada per iniciar el servei fotogràfic. En aquest cas, es pot triar una altra data d'acord amb la disponibilitat horària de les dues parts i no caldrà pagar un nou dipòsit.

2.2.Si el client no pot acudir a la sessió a la data i hora acordada i no ho notifica amb almenys 72 hores d'antelació, el dipòsit no serà retornat i haurà de tornar-ho a abonar si vol contractar una altra sessió fotogràfica amb Joan Ferrer Fotografia.

2.3.Si per causes majors, Joan Ferrer Fotografia no pot acudir a la sessió a la data i hora acordada, el client podrà escollir entre dues opcions:
2.3.1.Selecció d'una nova data per la sessió.
2.3.2.Devolució total dels diners lliurats i anul•lació de la sessió.

2.4.Retards: es considerarà falta d’assistència, una espera superior o igual a 25 minuts de l'hora acordada, el fotògraf ha d'atendre a altres compromisos. L’entrega a compte es perdrà per falta d’assistència.

2.5.Les sessions en exteriors, i en cas de pluja, la nostra recomanació és esperar una estona, per tal de prendre una decisió. En cas de no ser possible ho ajornaríem per un altre dia, acordat per ambdues parts. El dipòsit no haurà de ser abonat de nou, però tampoc no serà reemborsat si el client decideix no fer la sessió en una nova data.

2.6.Si el dia està ennuvolat, s’acceptarà com a dia vàlid per realitzar la sessió fotogràfica, ja que la llum és més favorable que mai, il•luminació uniforme, colors més vius, ombres i contrastos més suaus, cosa que en general afavoreix a les fotos. Moltes de les fotos més boniques i atractives estan fetes en dies plujosos o núvols.

3.COBERTURA.
3.1.La sessió fotogràfica cobreix l’acte pel qual Joan Ferrer Fotografia ha estat contractat, en el cas que durant l’acte, es vegi que és necessari aplicar certes variables, com per exemple, allargar el temps del reportatge, canvi de localitzacions, etc., el client acordarà verbalment amb el fotògraf aquestes variables que no estan incloses en el preu inicialment pressupostat i serà cobrat a part.

3.2.No s’acceptarà cap mena d’urgència, ni modificació, si no està pactat i reflectit en aquest contracte, i anterior a l’acte.

4.TIPUS D’EDICIÓ FOTOGRÀFICA.
4.1.Realitzem dos tipus d’edició fotogràfica: l’edició natural i l'edició creativa. Els dos tipus d’edició fotogràfica estan exposats en el nostre web, i a la nostra botiga, al client l’hi ha estat ensenyat mostres de les dues variants. En contractar-nos queda implícita que accepta el nostre sistema de treball.

5.CONDICIONS GENERALS I PARTICULARS DELS SERVEIS.
5.1.En el nostre web està disponible tota la informació general i particular relacionada amb la sessió contractada. El client té dret a conèixer totes les condicions particulars de la sessió. Amb la signatura d’aquest contracte, el client coneix, entén i accepta les condicions aquí esmentades.

5.2.En cas de la pèrdua o deteriorament de les fotografies de la sessió, de mutu acord i si així s’acorda, es podrà repetir la sessió fotogràfica en la data que més bé s’acomodi a les dues parts, realitzant un altre contracte de nou, on constarà el canvi de dates.
Els pagaments de les sessions s贸n fraccionats en tres parts.
- En el moment d'efectuar la reserva.
- Abans del dia del reportatge.
- Abans de l'entrega de les fotografies.

• Pagaments sessions tarifa a mida.

25% Reserva del reportatge.
60% Abans de l'acte.
15% Abans de l'entrega de les fotos finals.

• Pagaments sessions tarifa packs.
25% Reserva del reportatge.
60% Abans de l'acte.
15% Abans de l'entrega de les fotos finals.

• Formes de pagament acceptades.
- TPV virtual amb targeta o Bizum.
- Efectiu o targeta a botiga.

Per validar una reserva, és imprescindible el dipòsit del total de la sessió.
El pagament del dipòsit és part del preu total de la sessió, és obligat per reservar la data escollida per a la sessió. Aquest dipòsit no és reemborsable en cas de cancel·lació de la sessió. El fotògraf podrà contractar altres serveis per a aquesta data en qualsevol moment si l'import del dipòsit no ha estat abonat íntegrament.

El percentatge restant del preu de la sessió haurà de ser abonat abans de l'entrega de les fotografies. No s’entregarà cap fotografia que no estiguin totalment abonades.

Una vegada realitzada una sessió, l'import de la mateixa no podrà ser reemborsat. És convenient que el client s'asseguri de la nostra contractació.

PETICI脫 SESSIONS WEB

Pol铆tica de reserva online.
鈥 Una vegada realitzada la petici贸 de reserva, us la confirmarem, i indicarem l'import d'entrega a compte. La reserva no ser脿 efectiva sense l'entrega a compte.
鈥 Les peticions de sessions fotogr脿fiques s'han de realitzar com a m铆nim 3 dies (laborables) abans de la cita.

Cancel路lacions
鈥 Si el client no es presenta, cancel路la o ajorna, la cita en menys de 48 hores de l'hora prevista, perdr脿 l'import avan莽at de paga i senyal.

CONDICIONS RETRAT ESTUDI


TARIFA EST脌NDARD

Temps sessi贸

15 minuts m脿xim.

Edici贸 fotografia

Gratis

Selecci贸 de les millors fotos

A escollir

Opcional m茅s fotos

SI

Persones agregades

Amb cost

Preu persones agregades

Preu fins a 3 persones

Fitxers jpg

Gratis

N煤mero de captures (Dins el temps)

Sense l铆mit

Entrega (segons c脿rrega de treball)

2-5 dies laborables.

Com funciona una mini sessió:
- El client escull una mini sessió d'estudi, el temps màxim és de 15 minuts.
- De les fotos efectuades, es pot escollir una o diverses fotografies, el preu final dependrà de la quantitat de fotos escollides.

CONDICIONS TOGA I BIRRET

TOGA I BIRRET
Temps sessi贸 10 minuts
Edici贸 fotografia (llums i petites correccions) Gratis
Selecci贸 de les millors fotos Sense l铆mit
Opcional m茅s fotos SI
Persones agregades Amb cost
Preu persones agregades Preu per persona m脿xim 3 persones.
Fitxers jpg Sense cost
N煤mero de captures (Dins el temps) Sense l铆mit
Entrega (segons c脿rrega de treball) 2-5 dies laborables.
Com funciona la mini sessió:
- El client escull una mini sessió d'estudi, el temps màxim és de 10 minuts.
- De les fotos efectuades, es pot escollir una o diverses fotografies i incorporar les dades de l'alumne, el preu final dependrà de la quantitat de fotos i si s'incorpora les dades a les fotos escollides.

CONDICIONS SESSIONS EXTERIOR

TIPUS DE PACK

OPCI脫 1

OPCI脫 2

OPCI脫 3

Pack b脿sic natural

30 minuts

45 minuts

60 minuts

Entrega de fotos edici贸 natural

Totes les fotos

Totes les fotos

Totes les fotos

Temps extra

Fraccions de 15 minuts

fraccions de 15 minuts

fraccions de 15 minuts

TIPUS DE SESSI脫

TEMPS DE SESSI脫

N脷MERO DE FOTOS

PREUS

A mida

M铆nim 120 minuts

Des de 80 fotos aprox.

Sempre pressupost

Una sessió en exteriors, s'entén que és una sessió fora del nostre estudi.

CONDICIONS FOTOS CARNET

B脌SIC +PLUS
N煤mero de captures 5 10
Edici贸 de les fotos NO SI
Temps de sessi贸 2 minuts 10 minuts
Entrega fitxer jpg Amb cost Gratis
Selecci贸 de les millors fotos 1 1
Posats 1 1
Foto cartera Gratis Gratis
Entrega (segons c脿rrega de treball) Al moment Al moment.
Com funciona una sessi贸 de fotos de carnet:
- El client escull una mini sessi贸 d'estudi "Foto carnet", segons tarifa b脿sic o +Plus.
- De les fotos efectuades, es pot escollir una o diverses fotografies, el preu final dependr脿 de la quantitat de fotos (pacs) escollits.
fotos amb toga i birret

SESSIONS de fotos

Fotos per carnet

fotos CARNET

Imprimir fotos

REVELAT de fotos

Decoraci贸 amb fotografia

foto DECORACI脫

Carrets de fotos

CARRETS de fotos

Recordatori primera comui贸

targetes RECORDATORI I INVITACIONS

tires fotomaton

tires FOTOMATON

Marcs de sobre taula

MARCS de sobretaula

 
 
 
 
 
 
 
 
fotos corporatives per empreses

retrat CORPORATIU
estudi i exteriors

Sessions de fotos per professionals
per PROFESSIONALS
estudi i exteriors
fotografia er curriculums
retrat personal per CURR脥CULUM
a estudi
fotos per linkedin i xarxes socials

fotos perfil XARXES
a estudi

Fotografia esportiva

fotografia ESPORTIVA
a l'exterior

sessi贸 de fotos familiar en l'exterior

actes familiars o AMICS
a l'exterior