Spelmes Manresa
espelma personalitzada amb tapa de fusta

Espelmes personalitzades.

• Espelma aromàtica personalitzada en vas de vidre i tapa de fusta: amb aquesta bonica espelma no deixaràs indiferent a ningú.

• Es tracta d'una espelma que va dins d'un vas de vidre amb tapa de fusta, podràs personalitzar-la amb una frase, nom al voltant de la tapa.

• El seu aroma de vainilla és especialment càlid i tranquil. Podràs triar entre diferents colors segons l'ocasió per a allò que ho necessitis.

• Espelma aromàtica en got de vidre: segur aquesta espelma sorprendrà qui la rebi. L'espelma es troba a l'interior d'un got de vidre.
Botò de Compartir
espelmes personalitzades
espelmes personalitzades
espelmes personalitzades
espelmes personalitzades
espelmes personalitzades
espelmes personalitzades
espelmes personalitzades
espelmes personalitzades
espelmes personalitzades
espelmes personalitzades
espelmes personalitzades
espelmes personalitzades
Les espelmes aromàtiques personalitzades són el detall perfecte per regalar en casaments, batejos, comunions, empreses i qualsevol esdeveniment on vulguis tenir un detall únic amb els convidats.

A tots ens encanta rebre un detall en els esdeveniments a què assistim i si a més és personalitzat millor que millor, saps que aquestes persones han pensat expressament en tu quan el tens a les teves mans. Per això les espelmes aromàtiques personalitzades són el detall perfecte per regalar en casaments, batejos, comunions i qualsevol esdeveniment en què vulguis tenir un detall únic amb els convidats.

Forma d'ús:
L'espelma sempre ha d'estar col·locada sobre una superfície plana, estable i resistent a la calor. No deixis encesa cap espelma sense vigilància. Mantenir l'espelma allunyada de nens, mascotes i materials inflamables.
Recorda: les persones ens adaptem a les olors que ens envolten, unes més ràpid que les altres, i apareix el fenomen de l'adaptació olfactiva, aquest fenomen fa que no sentim l'olor amb la mateixa intensitat que la sentíem el primer dia, has de saber que l'olor continua existit i amb la mateixa intensitat.

Certes olors que es perceben al principi amb molta intensitat, acaben per no ser percebuts quan els tenim a prop durant molt de temps, es diu que ens hem acostumat a aquesta olor o ( en tenim el nas ple).

Dissenys de les espelmes personalitzas

Presentem alguns dels nostres estils i dissenys d'espelmes personalitzades dins de caixa metàl·lica, perquè puguis veure què fem i què podem fer.  Cada client és únic i cada feina és especial per a nosaltres.
espelmes personalitzades amb tapa de fusta
espelmes personalitzades amb tapa de fusta
espelmes personalitzades amb tapa de fusta

Un moment per a mi

Moments per estar bé amb mi mateixa, afirmacions positives que, quan les apliquem, ens ajudaran a fer el gir que necessitem, calma la ment, destensa el cos, guanya salut mental, sóc un exemple de persona que faig les coses tan bé com puc, vivint, no sobrevivint.

La importància de les aromes.

Les aromes tenen un paper fonamental en la creació d'ambients acollidors i agradable. Aquí et presentem la importància de les aromes en els teus ambients:

Les aromes tenen el poder d'influir en el nostre benestar emocional i l'estat d'ànim. Una aroma agradable ens pot ajudar a relaxar-nos, i promoure el benestar general.

Les diferents aromes poden crear i definir l'atmosfera d'un espai. Des d'aromes fresques i cítriques que brinden vitalitat, fins aromes càlides i acollidores que conviden a la relaxació, les aromes adequades poden transformar un ambient.

Les aromes estan estretament vinculades amb els records de la memòria. Una aroma específica pot evocar records feliços i crear una sensació de familiaritat i confort al teu voltant.
espais agradables
Els aromatitzants poden ajudar a neutralitzar i eliminar les olors desagradables, com les provocades per la cuina, les mascotes o el tabac. Això contribueix a mantenir un ambient fresc i net.

Les aromes agradables estimulen els nostres sentits i ens fan sentir més connectats amb el nostre entorn. Un espai amb bones aromes pot despertar la curiositat i la satisfacció sensorial.

Les aromes també poden influir en la manera com les persones perceben un espai. Una aroma agradable pot fer que els convidats se sentin més benvinguts i còmodes en el teu espai.

Triar les aromes adequades pels teus espais és important. Pots optar per diferents mètodes d'aromatització, per crear un ambient agradable i personalitzat que reflecteixi el teu estil i promogui el benestar al teu voltant.

Ambientador no agresiu.

Les aromes contraresten l'estrès, ens ajuden a relaxar-nos o ens estimulen i alliberen noves energies. Ambientador formulat en base alcohòlica, de gran persistència que permet mantenir les estances amb un agradable aroma.
oli essèncial
aromes per ambientadors
aromes naturals