Pòster penjador de fusta

Pòster amb penjador de fusta

Informació:

Pòster en teixit.

Disponible mostra de producte a botiga.

id: 15465

• Pots triar el material del pòster: paper reciclat de 250 gr m2, si vols l'opció més tradicional per a un pòster. O tela Panamà 100% polièster, si vols una opció més original. Pots pujar les teves fotos o dissenys, o crear un disseny , i nosaltres ho imprimirem a tot color sobre la superfície de tela.

• Es cobraran tots els treballs de maquetació, edició o correcció de les fotografies que ho necessitin.

Fitxers acceptats


TIPUS DE FITXERS ACCEPTATS.
• JPEG (jpg), png, TIFF o PSD acoblat o combinat, no multicapa.

RESOLUCIÓ APROPIADA.
Totes les imatges tenen una mida i resolució concreta, si una imatge la volem fer més gran o més petita,  que la seva mida original, la resolució es veurà directament afectada, i això influeix directament al resultat final de la impressió.

La resolució ideal per imprimir fotografies és de 360 - 240 ppp, encara que a 180ppp pot ser acceptable per obtenir una qualitat acceptable.

Podeu fer càlculs amb la nostra calculadora de mides i resolució.

ESPAI DE COLOR
• Mode de color: RGB
• Perfil de color: Adobe 1998, o sRGB

PROFUNDITAT DE COLOR.
Acceptat 8 / 16 bits

ENQUADRAMENT.
Atenció amb les imatges que contenen objectes o textos que estan molt propers de la vora de la fotografia, es recomana deixar 8 - 10mm de distància amb el final de la fotografia. Si no se segueix aquesta recomanació pot provocar talls de part de la imatge o textos.

TALLS EN LES FOTOGRAFIES.
Totes les fotografies pateixen un petit tall, per tal que la imatge surti fins al final de paper, i no aparegui un petit espai en blanc. Aquest espai de tall pot arribar a ser de 2 mm. al voltant de les quatre cares de la fotografia.

RESPONSABILITAT.
El fet de no seguir aquestes indicacions provocarà alteracions en les feines, i no ens fem responsables del resultat.